Свързани новини

06.06.2016 09:28

Милион за БФС срещу 7:2 от Япония, а не дават пари за подготовка на олимпийците

Видян 1921 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

       Милион лева от нашите данъци скандално дава т.г. държавата  на Българския футболен съюз, който е частна организация, щедро спонсорирана от УЕФА и ФИФА – и трите известни със своята корупция. В същото време 2 месеца преди олимпиадата в Рио не са преведени парите за олимпийска подготовка. Наложи се бадмингтонистката Линда Зечири да  търси спонсори чрез Фейсбук, в много други спортове също притежателите на квоти за игрите буквално нямат как да обезпечат дори храната си.
И, ако олимпийските ни надежди имат своите безспорни резултати, които са им дали право на участие в най-големия спортен форум, лесно е да видим какво голямо нищо постигна единственото, което се прави, че върши БФС – националния отбор. Загуби със 7:2 от непретенциозния отбор на Япония. Срам и позор! Срещу 1 милион лева наши пари.



  Идеален повод за оставката на спортния министър Красен Кралев. Не приемаме обясненията, че БФС уж щял да харчи парите за детски спортни школи. Напомняме, че и те са частни на отделните клубове, които би трябвало да си носят сами риска, както всеки друг частен бизнес. Пък и не се е чуло някой да се е похвалил, че е получил пари в помощ от БФС, а всъщност от джоба на всеки работещ българин. То и отдавна е известно. Под ръководството на Боби Михайлов БФС взема, но не дава. И няма никакви, ама никакви резултати, освен чудесно въртене на гюбеци под съпровода на чалга.



  Само на нас ли даването на тази щедра субсидия от парите на данъкоплатците силно ни намирисва?



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

телец