03.06.2016 11:57

Побой заради забелжка за силна музика в Ботунец

Видян 2158 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

         Ситуацията в столичния квартал е напрегната вече два дни, след като шумна ромска компания преби свои съседи, дръзнали да им направят забележка за шума, който вдигат. Снощи около 300 жители на „Ботунец” излязоха по улиците на квартала да протестират с искане побойниците да бъдат заловени и наказани, съобщи Нова тв. През вчерашния ден полицията е разпитала близо 50 души. Очаква се в рамките на днешния ден да има и задържани. Демонстрацията не е на етническа основа, тъй като в квартала дълго време съжителстват различни етноси.


   "Основните организатори са не по-малко от трима души и се знае кои са. Въпрос на време е те да бъдат задържани”, обясни комисар Николай Василев, началник на Пето районно управление в столицата.


    Чакат се съдебно-медицинските експертизи на пострадалите. Те имат телесни повреди, които тепърва ще бъдат установени. Няма хора, които тежки наранявания и настанени в болница. 13-годишно момиченце е с охлузвания. Родителите му са разпитани. Един човек още в сряда вечерта е взет от „Пирогов” с извадено рамо. Закаран е в районното управление за разпит.


  Кметът на район „Кремиковци” Ивайло Панев заяви, че случаят в „Ботунец” няма нищо общо с този в „Орландовци”, където възникна етническо напрежение. В този случай не става въпрос за такова, а за скандал след вдигнат шум.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

риби