Свързани новини

02.06.2016 15:29

Станишев: Овчаров няма да обязди Нинова

Видян 1193 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

           За никого не е тайна, че Румен Овчаров открито работеше за Корнелия Нинова преди конгреса, но който мисли да осребри подкрепата си, си прави крива сметка, защото тя няма да позволи да бъде обяздена или използвана. Първата й задача е да консолидира БСП, на конгреса имаше напрежение и то трябва да бъде овладяно“. Това заяви президентът на Партията на европейските социалисти (ПЕС) Сергей Станишев пред БНТ.



„Добре е левите сили в България да подкрепят обща кандидатура за президент.  Тези избори ще бъдат „за“ или „против“ статуквото”, добави той. Но бе категоричен, че „в БСП трудно биха приели номинация от АБВ, например. Кандидатът може да бъде излъчен от левицата и подкрепен от останалите”.



„Като резултат от смяната на върха в БСП, АБВ мина в опозиция, няма как да не се направи връзката”, коментира Станишев. И припомни, че не е имало ключово събитие, разрив между партията на Първанов и ГЕРБ, което да е предизвикало напускането на управлението.  „БСП предлага опозиционност, това е риск за АБВ, която се състезава също за лявото политическо пространство“, е изводът на президента на ПЕС. "Голямата промяна в България ще дойде след президентските избори", каза Станишев.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

близнаци

Днес ще се чувствате енергични

Днес ще се чувствате енергични и готови да преследвате