Свързани новини

02.06.2016 12:15

Жертвите на благоевградския сводник с шокиращи разкрития

Видян 2618 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

        Четири от жертвите на задържания вчера благоевградски сводник Мартин Филипов-Дебелия са разказали шокиращи подробности по време на разпитите, съобщава Dir.bg.



   Те признали, че върху тях сводникът е упражнявал физическо и психическо насилие, като отправял закани и към техните близки, дори и към малолетното дете на едната.

  Вчера Дебелия бе задържан при спецакция в Благоевград, като заедно с него бяха арестувани и двама полицаи, осигурявали му чадър. Служителите на МВР са помагали на сводника, като са укривали доказателства за престъпната дейност и са притискали свидетели.

  Единият полицай се казва Стефан Филипов и е служител на Първо РПУ в Благоевград. Другият е Петър Кънев - временният шеф на местното звено "Борба с организираната престъпност".

  „Често казвам, че някои полицаи гледат много филми. Тези двамата явно са гледали филма „Адвокат на дявола". Много от нашите служители не са това, което трябва да бъдат. Често се налага да се срамувам от такива полицаи. Те вече не са полицейски служители. Дано получат наказание и от съда", заяви на специална пресконференция заместник-директорът на дирекция "Вътрешна сигурност" на МВР Павлин Коджахристов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

водолей