Свързани новини

27.05.2016 14:40

Чоков и синът му с обвинения за тежки престъпления

Видян 2504 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

     На осем от дванайсетте задържани в село Галиче са повдигнати обвинения за тежки престъпления. Сред тях е кметът Ценко Чоков и синът му Мартин, предаде БНР.


   От МВР определиха групата за рекет и изнудване, ръководена от кмета на Галиче Ценко Чоков, като "брутална и високо конспиративна". Прокуратурата ще иска постоянен арест за Чоков, сина му и останалите задържани.


   Групата, по която службите работят от края на миналата година, се е занимавала с широкообхватна дейност – лихварство, имотни измами, побои със средни и телесни повреди, изнудвания, отвличания на лица, на които са били давани суми назаем. Ръководител, както стана ясно още от вчера, е Ценко Чоков, като в дома му и в другите претърсени адреси са намерени пълномощни, нотариални актове, както и тефтер, в който са били записвани сумите, давани на заем. Има открити вещества, които са реагирали на наркотици, казаха от МВР и прокуратурата. Те признаха, че по групата, за която, както каза главният секретар на МВР, има данни, че са стара история, че се е работило доста трудно, в условията на страх и недоверие на съгражданите на Ценко Чоков, по отношение на възможностите на институцията да противодейства на неговите действия.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

към хороскоп хороскоп