27.05.2016 10:46

Закопчаха кмета на Галиче и сина му при спецакция на МВР

Видян 1402 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   При специализирана полицейска акция вчера бе задържан кметът на село Галиче – Ценко Чоков. Белезниците щракнаха и на сина му Мартин. По информация на прокуратурата, кметът е задържан във връзка с организирана престъпна група за лихварство и палежи. Освен тях спецченгетата са закопчали и още 12 души, съпричастни към незаконната дейност на първенеца на Галиче.  Мащабната полицейска операция е започнала призори в четвъртък. Жандармерията отцепи селото, а входът на кметството, както и сградата на младежкия дом, където живее кметът Чоков бяха завардени.  От МВР обясниха, че акцията на полицията не е била планирана заради скорошните палежи на коли, за които потърпевшите обвиниха директно хората на Чоков.  Стана ясно, че в сряда е задържан Венцислав Николов - младежът, който твърдеше, че е видял как кметът пали един от двата автомобила на семейството му и после избягал. По данни на на bTV сред задържаните са и активисти на ДПС.


Междувременно премиерът Борисов даде да се разбере, че палежите имат отношение към действията на МВР, заявявайки пред Нова тв, че антимафиотите са изпратени в Галиче, защото "там си палят колите непрекъснато". Впоследствие от спецпрокуратурата конкретизираха, че арестите са извършени по разследване срещу организирана престъпна група, занимаваща се с лихварство и принуди чрез заплахи и палежи. Именно по такова обвинение ще отговаря и Чоков, който е заподозрян за лидер на бандата.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

козирог