18.05.2016 15:52

Двойно убийство на пенсионери в Пловдив

Видян 1414 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

            Телата на 69-годишна жена и 74-годишен мъж бяха открити в дома им в пловдивския квартал Христо Смирненски във вторник вечерта. Сигнал за намерените трупове е подала съседка. Възрастните мъж и жена са били застреляни.


Жертвите - Цветан и Божурка Караджови неколкократно са подавали сигнали в полицията, че са били малтретирани, разказа позната на пенсионерите. По думите й синът им, който е служител на Икономическа полиция, често им налитал на бой.


 Според данните, ченгето водило дела срещу майка си и баща си в продължение на 4-5 години, но преди 2-3 дни излязло решението, жилищната сграда и имотът, за които бил раздорът, да бъдат присъдени на родителите. Основен заподозрян е именно синът. 45-годишният полицай е разпитван цяла нощ. От МВР обясниха, че разговорите с Караджов ще продължат. Непотвърдена информация сочи, че мъжът е оставен в ареста за 24 ч., но не е направил самопризнания. Криминалистите са иззели за експертиза трите пистолета на Караджов. Въпреки това от прокуратурата и полицията вчера упорито отказваха да дадат повече данни по случая и да разкрият, кой всъщност е убиецът на възрастните хора.  Разследва се версията 45-годишният мъж да е разстрелял със служебния си пистолет или с друго нерегистрирано оръжие родителите си. Стана ясно, че вчера цял ден е бил провеждан втори по ред оглед на местопрестъплението. Работата по изясняване на мистериозния случай продължава.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

ВМРО

ГЕРБ може и да не иска ППДБ да изчезнат: ВМРО

Днес Деница Сачева е завила, че времето ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

рак

Настроението ви ще е чудесно

Настроението ви ще е чудесно, а това ще ви помогне