Свързани новини

14.05.2016 10:32

Според Петков има 3 сценария Борисов да се кандидатира за президент

Видян 2074 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

      Зам.-председателят на АБВ Румен Петков заяви в ефира на НТВ, че вижда 3 сценария в ГЕРБ за президентските избори, като всеки един от тях е Бойко Борисов да се кандидатира.


    „Единият е г-н Цветанов да се опита да направи г-н Борисов президент, за да яхне партията ГЕРБ. Другият е г-н Борисов да иска да стане президент и да се опита да обясни това на широката публика на гърба на Румен Петков, на АБВ, на който и да е няма особено значение”, каза той. Според Петков третият вариант е ПП ГЕРБ да разбира наистина, че няма друг сериозен кандидат, освен Бойко Борисов.


    На въпрос защо смята, че Борисов ще се кандидатира за президент Румен Петков заяви: „Това говорене: „Ще ме ядосате и ще кандидатирам за президент". Успокой се бе, колега, ако ще се кандидатираш, кажи си...".


   Петков посочи също, че "не е тайна за никого, че Георги Първанов и Ивайло Калфин са сред най-спряганите имена за кандидати за президент, не само в АБВ, но и в обществото”, заяви Петков.

„Не знам защо ние трябва да питаме Конституционния съд дали Георги Първанов може отново да е президент. Ако той се кандидатира, ще има други, които ще питат съда”, добави той.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

козирог

Днес може да откриете, че простите решения са най-ефективни

Днес може да откриете, че простите решения са