Свързани новини

11.05.2016 15:00

Започна гласуването за Зелена личност на 2015

Видян 1212 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

       Вече са ясни номинираните за престижното отличие „Зелена личност 2015“ – част от Националния конкурс „Най-зелените компании в България“, който се провежда този месец.


Специалната награда на b2b Media е предназначена за хора, които са допринесли за популяризирането и налагането на зелената идея в обществото.


Кампанията се провежда в партньорство с Министерството на околната среда и водите.


 


Номинациите са публични, както и гласуването. Предложения се приемаха на имейл адрес: office@b2bmedia.bg до 10 май 2016 г.


На Facebook страницата на събитието могат да бъдат намерени обявените кандидатури на публични личности, допринесли за популяризирането и утвърждаването на зелената идея в обществото, като всеки ще може да гласува за своя фаворит  във Facebook.


Въз основа на публичното гласуване ще бъде определен и носителят на престижното отличие.


Ето номинираните към момента:


•    Димитър Николов


Димитър Николов има диплома от Икономическия университет в Москва и е магистър по финансов мениджмънт от СА Свищов. Той бива преизбиран три пъти от гражданите на бургаската община, които продължават да се доверяват на неговата експертиза и лидерство. Неговата обществена дейност включва постове като зам. председател на БТПП за Бургас и регионален представител на КРИБ за областта. Под неговото ръководство община Бургас е инициирала множество „зелени“ проекти, които са пример за екологично развитие и устойчиво управление. Някои от по-интересните инициативи са инсталациите „Соларни дървета“ и „Соларна пейка“.


•    Ласка Ненова


Българката Ласка Ненова е мениджър на кампания NowWeMove за Европа и ръководител на сдружение BG Бъди активен. NowWeMOVE e най-голямата европейска инциатива, насочена към промотиране на активния начин на живот, която споделя проста и лесно измерима визия: „100 млн. повече европейци, ангажирани със спорт и физическа активност до 2020 г.”. Кампанията бе отличена с награда от International and European Association Awards като победител в категорията Effective Voice. Наградата „Effective Voice” отчита постигнатите резултати от организации и инициативи, в посока на привличане публичното внимание към определен социален проблем.


•    Патрик Смитьойс


Жител на България и родител на две български момичета, Патрик е едновременно очарован от красотата на земята ни и разочарован от безхаберието, с което тя бива осакатявана. Вероятно заради това темите във филмите му са толкова разнообразни: „Истината за българската гора” и „Моята лична болка” разкриват както познати, така и сравнително непознати проблеми за българската екология и околна среда, но сякаш съдържат и въпрос - Битката за българската природа, нейната чистота и цялост тепърва започва. Какво ще направим?


Медии и организации партньори: ЕКОПАК, Savanto, Easyname, Creativegg, ФБТИК, ББЛФ, БАИТ, КАБ, БДВО, BAPM, AgroTV, ECON.bg, сп. Бизнес Лейди, сп. Човешки ресурси, Предприемач, в-к 19 Минути, Fakti.bg,  CSR , Manifesto.bg.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Немската икономика

Мрачна прогноза за немската икономика

Група от водещи немски икономически ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

лъв

Денят е идеален за комуникация и изграждане на нови контакти


Денят е идеален за комуникация и изграждане на нови