26.04.2016 13:04

Централната гара отвори врати

Видян 1818 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"На 2-3 дни даваме на българите това, което са мечтали да имат", каза премиерът Бойко Борисов по време на официалното откриване на ремонтираната с месец закъснение от графика, но след повече от 30 г. Централна гара в София.



„Хубаво е да има една снимка как изглеждаше преди и как е в момента, как изглеждаше Лъвов мост и как е в момента, как беше Мария Луиза и как е в момента, метрото и да не говорим за Надежда, продължи да се хвали Борисов. Той пожела на милионите пътници да се чувстват уютно и комфортно на гарата и при пътуване.



Пред всички присъстващи Борисов посъветва кмета на София Йорданка Фандъкова да не обръща внимание на злосторниците, „защото мъката им е голяма и е хубаво те да се смирят“.



„Ако сме на тяхно място, 20 г. нищо не сложено, тухла върху тухла направено, само разбивано, изведнъж гледат – едно след друго толкова хубави неща – голяма мъка, много им е тежко“, коментира премиерът.



„Откриваме поредната голяма придобивка - обновената Централаната жп гара", каза кметът на София Йорданка Фандъкова. Тя обяви, че Столичната община подготвя и проект за реконструкция на площада пред гарата.



„Прав е господин Московски като каза, че това беше едно от най-нелицеприятните места в София. Всички помним, че нямаше как да се мине и през подлеза. Постарахме да го почистим и приведем в приличен вид", заяви Фандъкова. „Отново виждаме резултата от европейските средства”, подчерта кметът на София и припомни, че "през 2012 г. дотук дойде метрото и гостите на София, както и софиянци могат да имат удобен градски и публичен национален транспорт".





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

към хороскоп хороскоп