Свързани новини

14.04.2016 15:42

Путин: Не знам Тръмп по-лош ли е от Хилари, важно е кой е по-добър

Видян 2025 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


 "Бащата на народите беше казал, че не е важно как ще гласуват, а как ще се броят гласовете”, беше един от лафовете на Владимир Путин по време на над 3-часовия маратон в отговор на над 3 милиона зрителски въпроса към него. На онези, които не можа да отговори, това ще направи неговият екип  до последния въпрос.



Руският президент се пошегува с предстоящите избори в страната му наесен, чиято кампания вече започна, подкачван, че народът все гласува за неговата партия Единна Русия. Но даде пример със САЩ: „Първо беше Буш – Старши, след него Буш – Младши, пък Клинтън, сега – жена му, а мъж и жена – това е една сатана”. Попитан кое е по-малкото зло за Кремъл – новият US президент да се казва Тръмп или Хилари Клинтън, Путин отвърна: „Важно за нас е кой е по-добър”.



По Панама Лийкс руският президент също се пошегува: Хората вземат подкупи в какъв ли не вид, а нас ни обвиняват за виолончела. Е, лошо ли е, че Ролдугин купи за Русия срещу 12 млн. долара виолончелото на Фридрих Велики, направено лично от Страдивари за императора през 1732 г. Лошото е, че изпуснахме уникален инструмент, принадлежал  на нашия Ростропович, купен от японците”. Иначе Путин е убеден, че юристи и шпиони, а не журналисти са готвили списъците, но те в нищо не го уличават.



Попитан какво е отношението му към втория брак на бившата му съпруга, президентът отвърна: „Людмила Александровна е доволна от живота си, всичко й е наред, имаме хубави отношения, даже по-добри от преди. И при мен нвсичко е наред. Не зная дали да говоря за личния си живот, че може да се отрази на курса на рублата или нефта”, което предизвика смях в студиото.
Той използва случая да предупреди туристите за „стълкновения в Синай”, които правят Египет непрепоръчителен, както и за войната срещу кюрдите в Турция и почти ежеседмичните атентати, създали и на тази страна опасен имидж. Получил едновременно покана да летува в Крим и оплакване, че температурите там били необичайно ниски, той се измайтапи: „Защо тогава ме каните”. В отговор получи обещание за хубаво време през следващите месеци.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

стрелец