11.04.2016 10:53

Удариха схема за разпространение на наркотици в Студентския град

Видян 2003 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

    При спецакция на СДВР бе разкрита схема за разпространение на наркотици. Операцията е проведена в известната дискотека Плаза в Студентски град. В хода на действията са арестувани 7 души, сред които управителят на заведението, служители, клиенти и дилър. Открити са и специални помещения, в които се е съхранявала дрогата. Тя била разделена на дози, готови за употреба. Клиентите и дилърите разменяли специални пароли при купуване.



Шефът на столичната полиция Младен Маринов заяви, че в нощното заведение имало изградена сложна схема, която предпазвала всички замесени и ги предупреждавала при внезапна проверка. Той поясни, че тепърва ще бъдат провеждани множество разпити на лица, свързани със задържаните, както и със собственика на дискотеката. Разследването започнало след сигнал, че в Плаза се пласирала скъпа дрога. По думите на комисар Маринов се очакват още спецакции.
Все още обаче не е ясно как заведението се е снабдявало с наркотика.



Собственикът на Плаза – певецът Константин Славчев обясни, че най-вероятно става дума за недоразумение. "Ще си търся правата, категоричен съм’’, заяви вчера сутринта пред Нова тв фолк изпълнителят. "Контролът е изключително висок. Всяка седмица в заведението има институции”, подчерта Коцето.
Припомняме, че преди месец дискотеката нашумя заради инцидент, при който младеж изпадна в кома. Близките му обвиниха охранителите, че са го били. Тогава първа помощ на пострадалото момче даде боксьорът Кобрат Пулев, който станал свидетел на случая.











Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

дева