08.04.2016 13:55

УниКредит Булбанк е Най-добра банка в България

Видян 1264 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

     УниКредит Булбанк е обявена за „Най-добра банка в България“ в класацията „Европейски банкови награди“ на международното финансово списание ЕМЕА Finance.


Сред критериите за избор са показатели за финансова стабилност, резултати, иновативност и други. Наградите ще бъдат връчени официално на церемония в края на април във Виена.


УниКредит Булбанк продължава силното си представяне и през 2016 г., след като през изминалата година завърши като номер едно по активи, кредити за бизнеса и за домакинствата, депозити на фирми и граждани, акционерен капитал и други показатели. Устойчивият бизнес модел се допълва от систематичен фокус към непрекъснато инвестиране в развитие на иновации в полза на клиентите.


Редакционната визия на международното списание EMEA Finance е да бъде "независим глас", който говори на най-високото ниво на почтеност и журналистическата етика - за финансовата общност, нейните клиенти и доставчици в целия регион на Европа, Близкия Изток и Африка.


Преди няколко седмици беше публикувана и класацията на Global Finance, в която УниКредит Булбанк също беше посочена за „Най-добра банка“ у нас.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

телец