27.03.2016 16:03

Роско ни вкара във война с Русия, призна лъжата за думите на Левски

Видян 2332 пъти | Коментари 0
Гласували 3 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Президентът Плевнелиев, който бе на посещение в Киев, за да си получи украйнската награда Личност на годината, не пропусна да се натегне на колегата си Петро Порошенко и да ни вкара в пореден скандал с Москва. Той обяви недвусмислено, че ЩЕ СЕ БОРИМ ЗА КРИМ, което бе прието от медиите в Русия, Украйна и България като ясно и недвусмислено военно предизвикателство срещу Москва, откъдето - апропо - очакваме ръст на туристите по нашите курорти. А министърът на туризма, напомняме, е креатура именно на Плевнелиев и бивша негова съветничка. По време на срещата украинският лидер благодарил на българския президент за подкрепата за продължаването на антируските санкции. На свой ред Плевнелиев заявил, че не признава присъединяването на Крим към Русия. "Във всяко свое изявление аз съм подчертава, че Крим — това е Украйна, а Украйна — това е Европа и ние ще се борим за това", предава думите на Плевнелиев прессекретарят на Порошенко Святослав Цеголко. „Не признаваме резултатите от референдума в Крим и проведените референдуми от самопровъзгласилите се власти в Донецк и Луганск“, заявил още българският президент.

 В същото време от пресцентъра на Плевнелиев бяха принудени да признаят, че неговия "цитат" на думите на Левски е фалшив. Никога Апостолът не е изричал фразата: "Който ни освободи, той ще ни пороби". Бившият комсомолски активист обаче използва българската светиня Левски за смехотворната си пропаганда.

 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

стрелец

До обяд ще ви е малко напрегнато

До обяд ще ви е малко напрегнато, особено ако сте имали