Свързани новини

26.03.2016 09:15

Откриха Sofia MotoRing Expo

Видян 1536 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Най-голямото мотоциклетно изложение в България стартира в петък в столичния Sofia Ring Mall. То бе открито от заместник-министъра на икономиката Любен Петров, който с интерес разгледа и тества моторите, много гости и журналисти. Грандиозното събитие финишира с картинг-състезание между тях, като шампионът Ангел Караньотов спортсменски се отказа от първото място в полза на репортерите.  

Над 160 двуколесни звяра на 18 световни марки, сред които и десетки премиери за България, превръщат Sofia MotoRing Expo в мотосъбитието на годината. На 934 кв. м. в Sofia Ring Mall са изложени най-сензационните мотори, скутери и аксесоари на Peugeot, Honda, KTM, Kawasaki, Harley Davidson, Yamaha, Suzuki, Piaggio, Gilera, Vespa, MV Agusta, Aprilia, Keeway, Ducati, Scrambler Ducati, Kymko, Moto Guzzi, Husqvarna.



Вносителите са подготвили томбола и страхотни подаръци за посетителите. А най-големият подарък за тях е, че Sofia MotoRing Expo е с безплатен вход! Безплатен за всички гости е и уникален мото-симулатор. Освен това, в Sofia Ring Mall те имат шанс да се засекат с най-известните професионални и звездни мотористи в България, които няма да пропуснат да навестят събитието на годината, продължаващо от 25 март до 3 април на Ниво 1 в Sofia Ring Mall.



Sofia MotoRing Expo дава начало на серия от събития, които Sofia Ring Mall ще организира и домакинства в унисон с хайлайф концепцията си за мол от ново поколение, в който всеки посетител да прекарва възможно най-качествено времето си, като едновременно се забавлява, пазарува и открива постоянно нещо ново за себе си.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

телец

Малко ще поспрат да ви звънят телефоните

Малко ще поспрат да ви звънят телефоните и да ви търсят