24.03.2016 16:23

Разследваният ген.Тонев се рекламира по БНТ

Видян 2510 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Генерал Стоян Тонев, който за година се скри от камерите, след като беше даден на прокуратурата, внезапно се появи като „експерт по антитероризъм”, рекламиран от БНТ в предаването на Митко Цонев. Естествено, специалистът по пъпки и бръчки ( дерматолог) заля ефира с клишета, пиарства се като „запознат с израелското и руското разузнаване, а с американското – само военното” и се опита да очарова драгия зрител с усмивки под мустак – доста неуместни според темата за десетките невинни жертви и стотиците ранени от атентатите в Брюксел.



Усмивките бяха неуместни и според положението на генерала – срещу него все пак се води разследване на Военната прокуратура. Напомняме, че след години разследвания на журналисти, след пенсионирането му при кабинета Орешарски, и магистратите погнаха смятащия се за вечен шеф на Военно-медицинската академия. Разбра се, че за 11-те му години на „трона” в болницата дълговете й са нараснали близо 100 пъти – от 1,8 на 120 милиона лева, а тя е била източвана и през договори за почистване и кетъринг, както и през „домакинство” на частни лечебни заведения и т.н. На 24 февруари миналата година Тонев стана обект на разследване за безстопанственост от Военната прокуратура.



Проверихме защо, вместо да отговаря на въпросите на магистратите, дерматологът отговаря на телевизионни водещи. Запитан докъде стигна досъдебното производство срещу Тонев, говорителят на Военно-окръжната прокуратура на София Елин Алексов отвърна: „Разследването по делото продължава. По разследването има много класифицирана информация, така че отговорът няма как да не бъде кратък”.  
Напомняме, че преди да стане клиент на прокуратурата „експертът по антитероризъм”, слава Богу, само месеци беше заместник-кмет на София по здравеопазването – специално учреден за него пост, а след това за още няколко месеца стана дори депутат от ГЕРБ, чийто водач на листа беше на последните парламентарни избори.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

везни

Днес ще намерите равновесие между личния и професионалния си живот

Днес ще намерите равновесие между личния и