Свързани новини

18.03.2016 14:00

Миков: Нестабилността в правителството обхваща цялата страна

Видян 3085 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


 БСП не може да бъде изкушена с министерски постове на принципа „да бъдат изгонени едни, за да седнат други“
„Все повече се задълбочават противоречията вътре в управляващото мнозинство. Това води до политическа нестабилност вътре в него, но тя се разпространява и в управлението на цялата държава”. Това заяви председателят на НС на БСП Михаил Миков в декларация от името на ПГ на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ от парламентарната трибуна. Той припомни, че три месеца вече партиите от управляващото мнозинство се мъчат да постигнат споразумение, за да може гражданите на България да знаят върху какви принципи и цели се изгражда днешното управление. „Безпределно ясно е, че то се гради само на сделки, на бизнес, а сега с намаляването на обществените поръчки и тяхното спиране, живителната му влага все повече ще намалява”, заяви лидерът на левицата. Според него дори и тези, които са подкрепили партиите от днешното управляващо мнозинство, вече не приемат неговата представителност.



Миков обясни, че БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ е последователна опозиция, но не като самоцел. „Ние няма да допуснем да бъдем въвличани в политически комбинации, чиято единствена цел е укрепване на днешното нестабилно състояние на управляващото мнозинство и на правителството в частност, защото такова укрепване не е в полза на българските граждани", заяви лидерът на левицата. Той поясни, че това няма да е в полза на здравеопазването, на майките с децата, на пенсионерите, на демографската перспектива на България, която става все по-трагична.
Михаил Миков бе категоричен, че никакви министерски постове, каквито в момента се наблюдават в подкрепящите правителството служби на принципа „да бъдат изгонени едни, за да седнат други“, няма да изкушат БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

водолей