17.03.2016 16:11

Фалстарт на делото срещу акушерката, пребила бебе

Видян 1008 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Софийският градски съд официално даде ход на процеса срещу акушерката Емилия Ковачева, която отговаря за опит за убийство на 4-дневно бебе през април миналата година, предаде Дарик. Заседанието обаче така и не тръгна.  Адвокатът на подсъдимата за пореден път поиска отлагане на делото заради сериозния обществен натиск, на който е подложена Ковачева и влошеното й психическо състояние. Защитата представи медицински документ, който удостоверява лошото й здраве. Според адвоката това не позволява на Ковачева да се подготви пълноценно за процеса. В отговор градските магистрати назначиха съдебно-психиатрична експертиза, за да бъде показано реалното състояние на акушерката Ковачева.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

овен

Ден бърз и активен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Ден бърз и активен. Определено ще ви е интересно и