Свързани новини

17.03.2016 10:48

До 3 г. затвор за бияча от Черни връх искат от прокуратурата

Видян 2412 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   Уличното правосъдие придобива все по-големи размери. Затова ще бъдем безкомпромисни с целия инструментариум на репресивните мерки, които ни дава законът.


Това заяви пред Нова телевизия заместник-районният прокурор на София Стефан Милев по повод на побоя на бул. Черни връх в София във вторник.


  Тогава водачът на единия ударен автомобил - джип БМВ - Симеон Христов, нападна и преби виновника за инцидента Георги Милев. Шофьорът на втората ударена кола Никола Маринов също нанесе удар с юмрук по Милев, както и щети върху колата му. Вчера Софийската районна прокуратура повдигна обвинения на Христов и Маринов.


"При всички положения, законът предвижда, ако делото се развие както ние сме планирали, за едния извършител - затвор до 3 години за нанасяне на телесна повреда, а за другия - до 2 години за хулиганство", обясни прокурор Милев.


По-тежка присъда би получил 35-годишният Симеон Христов, който е причинил телесната повреда на Георги Милев. Той е в ареста за 72 часа и държавното обвинение ще поиска от съда да му наложи постоянна мярка "задържане под стража".


По думите на прокурора, въпреки че Никола Маринов също е нанесъл удар с юмрук по Георги Милев, експертизата от Съдебна медицина показва, че уврежданията по мъжа са причинени от побоя, нанесен от Христов. Затова и Маринов е с обвинение само за хулигански действия и е освободен под парична гаранция от 300 лева.


Прокурорът съобщи още, че в първите часове след инцидента пострадалият Георги Милев категорично е отказал да дава показания.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

близнаци