15.03.2016 15:30

Отново: Кървава саморазправа след катастрофа на бул. Черни връх

Видян 1036 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

    Две коли се удариха на столичния бул. Черни връх днес около 12.30 ч. Отнето предимство от трети автомобил  доведе до сблъсък между джип БМВ X 5 и друго возило. Има и леко пострадала жена в инцидента. Тя е се е возила в лъскавия джип.
След удара водачът на БМВ-то излязал разярен и започнал да се саморазправя с шофьора, предизвикал произшествието. Прехвърчали словесни нападки и последвал физически сблъсък.



 Вчера се разпространи и видео в социалните мрежи, което показа ясно как виновният за произшествието мъж бива зверки ритан и удрян от водача на джипа. Спешна помощ и полиция са извикани от очевидци. Екипите били на мястото след около 15 минути. До тогава мъжът от БМВ-то получил подкрепление от негови приятели с дебели вратове, излизащи от черни джипове. Мутрите  заплашили със смърт пребития от авера им човек и му снимали номера на колата, за да се му отмъстят.


След пристигането на линейката първа помощ медиците оказали на жената, а зверски удряният мъж подминали. Типично като в мутренските времена джипът съпровождал линейката отпред, а друг лъскав автомобил, тръгнал след нея към болницата, съобщава Пик.
При изясняване на случая, столичните ченгета закопчаха 35-годишния водач на БМВ-о за нанесен побой. Стана ясно, че мъжът е с криминално досие. Полицейските служители работят за установяване на фактологията около случилото се.












Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Тестват сирените за ранно предупреждение на 1 април

Тестват сирените за ранно предупреждение на 1 април

На 1 април, понеделник, от 11:00 часа, ще бъде ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!