14.03.2016 16:36

Лили декларирала 43 000 лв. доход за 2015 г.

Видян 1589 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

      Данъчните яко са погнали звездите. Преслава ще трябва да се отчита за парите, които взе за двойното си влизане във ВИП Брадър миналата година. Говори се, че и двата пъти, в които прекрачи прага на Къщата, се е опитала да преговаря за пари на ръка. От Нова тв са й отказали, но заради проверката сега и те ще минат под лупата на данъчните. В момента Преслава се вихри в шоуто Като 2 капки вода, където си е договорила 80 000 лева официален хонорар. Мълви се обаче, че в действителност се е разбрала за 200 бона, но остатъкът ще й бъде платен на ръка.



Даже бившият съквартирант на Преслава във ВИП Брадър – бездарникът Джорджано, е застрашен от проверки на НАП, съобщава Всеки ден. След риалитито той стана особено вървежен и се скъсват да го канят по участия. Говори се, че данъчните само чакали да мине крайният срок за подаването на декларациите, за да му спретнат една хубава ревизия.



    Лили Иванова и Васил Найденов вече били подали своите декларации. Примата на родната естрада декларира, че е взела едва 43 000 лева през цялата 2015-а, което прави средно по 3500 лева на месец. „Това е абсурдно! Само едно нейно участие е в пъти по-скъпо, а тя има доста повече от едно на месец“, твърдят в бранша. Напомняме, че през 2009-2010 г. примата отново си имаше проблеми с данъчните. Тогава НАП я винеше за укрити стотици хиляди лева доходи. Кеца е малко по-реалистичен, като е обявил 165 бона за година. Според негови колеги обаче тази цифра също е занижена в пъти. По груби сметки и Кеца, и Лили, са укрили по минимум 500-600 000 лева от бюджета.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

дева