13.03.2016 16:03

Обама: Путин е вежлив и честен, няма да воюваме за Украйна или Крим, за Близкия Изток и Северна Африка

Видян 2166 пъти | Коментари 0
Гласували 3 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Барак Обама направи няколко страшни признания в интервю за авторитетното списание Атлантик. Той се изказа супер ласкаво за руския си колега Владимир Путин: „Истината е, че при нашите срещи Путин винаги е бил скрупольозно вежлив и пределно честен. Преговорите с него се провеждат делово и той държи да гледаме един на друг като партньори, да работим заедно. И Путин никога не ме е карал да го чакам, а някои други закъсняват с по 2 часа”.


По разгарящия се наново конфликт в западната периферия на Русия прави впечатление, че Обама разграничава Украйна от Крим: „Украйна не е член на НАТО и винаги ще бъде уязвима от Русия – това е реализмът. Много е важно да знаем кои са ключовите ни интереси, за какво бихме водили война. Ако някой смята, че трябва да мислим за война с Русия заради Крим или Украйна, нека се опита да се аргументира”.


Не се очертава световна война между глобалните лидери и за Сирия и Либия: „Всяка велика държава е надценявала силите си. Да пращаме войски във всяка гореща точка – това е грешка. Не бива да поемаме управлението на Близкия Изток и Северна Африка”, категоричен е Барак Обама.   



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

овен

Днес ще почувствате самоувереност

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Днес ще почувствате самоувереност, която ще ви помогне