Свързани новини

09.03.2016 17:22

Провалиха избора на новата КЗК

Видян 2751 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

    Комисията по Икономическа политика отложи заседанието по изслушване на кандидатите за членове и ръководство на Комисията за защита на конкуренцията.  На него трябваше да бъдат изслушани номинираните за КЗК. Заседанието бе провалено заради реформаторите, които все още не могат да се разберат помежду си.


Както 19' прогнозира преди четири дни номинираният за председател на КЗК от ГЕРБ Росен Желязков от Аферата Костинброд заяви в парламента, че оттегля кандидатурата си. Той бе останал единствен претендент, след като ДСБ и гражданската квота на РБ са отказали да предлагат свои варианти. С последвалия отвод на Желязков самото заседание се обезсмисли. И след 5-минутната почивка предложението за продължаване на заседанието на комисията по икономическа политика и туризъм бе прегласувано. „За“ гласуваха 8 народни представители, „против“ - 1 „въздържали се“ – 9, с което бе отхвърлено и председателят на комисията Петър Кънев закри заседанието.


ДСБ и Мартин Димитров скочиха на кандидата на СДС- Красимир Витанов. Според Димитров 3-4 от предложенията на различни партии са свързани с  картела на горивата, който той смята, че има.


 


„Позволете ми да направя следното изявление. Воден съм от ясното съзнание за отговорността и значимостта за процедурата за избор на председател, заместник-председател и членове на КЗК“, каза Желязков по време на заседанието на Комисията по икономическа политика и туризъм, предаде Фокус.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

риби

Това е ден за творческа изява и емоционален изблик

Това е ден за творческа изява и емоционален изблик.