Свързани новини

25.02.2016 10:32

Окончателно: Армията ще пази границата ни

Видян 1452 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Въоръжените сили могат да изпълняват задачи и по охраната на държавната граница. Това гласи промяната в Закона за отбраната и въоръжените сили, която депутатите приеха единодушно и без дебати, предаде БНР.


Изпълнението на тези задачи ще се възлага на въоръжените сили с акт на Министерския съвет, с който ще се определя и финансовото и ресурсното осигуряване на участието им. По предложение на началника на отбраната, военният министър ще определя правила за използване на сила при изпълнението на тези задачи.


Според бившия министър на отбраната Бойко Ноев от тук нататък преди всичко трябва да се помисли за военните, които ще бъдат изпратени на границата.


"Ако днешните управляващи хвърлят войниците в калта, тия дрипави палатки, както хвърлиха полицаите, ако правителството отново започне да гласува дърва за огрев и да завива с найлони по границите, това ще бъде едно падение за държавата. Едно национално предателство. Когато Правителството започнат да планират, отсега да започнат да строят удобни условия за живот, да ги оборудват с подходящите средства, и най-важното – да ги обучат по начин, по който те да могат адекватно да реагират при съответна заплаха, ако такава възникне", подчерта Ноев.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

дева