25.02.2016 10:25

Четирима бабаити пребиха шофьор и жена му след "забележка" с клаксон

Видян 2463 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

     


 Въоръжени охранители пребиха 30-годишен шофьор и съпругата му на Околовръстното шосе  в София. Зверството става около 18 ч. в сряда.
Причина за нанесения побой над 30-годишния Васко Наумов и жена му е подаден звуков сигнал заради движение с висока скорост. Два автомобила засекли колата на двойката. Наумов им свирнал с клаксона, за да предотврати произшествие. Действието му подразнило лицата, пътуващи в скъпи возила и те спрели, така че да не може 30-годишният да продължи по пътя си. От колите излезли четирима здравеняци с метални палки и пистолети. Те започнали да налагат Наумов. Жена му успяла да заснема кратко клипче. После под ударите на бабаитите попаднала и тя. Наумов е със средна телесна повреда по смисъла на закона – избити са му предните зъби, има оток, множество охлузвания и разкъсване на предмишницата.
За нападението са задържани 4-а души на възраст между 25 и 46 г. Нарушителите са открити в малките часове на нощта вчера. Те са прибрани за 72 ч. Повдигнато обвинение за хулиганство и побой. Мъжете са родом от Пазарджик и Червен бряг, имат крими досиета. Те са служители в охранителна фирма. Непотвърдена информация гласи, въпросното дружество е създадено да пази известния ъндърграунд бос Таки.  Други неофициални данни сочат, че биячите са личните гардове на приближения до наркобоса Златомир Иванов- Баретата Ивайло Борисов-Ториното.
Главният прокурор Сотир Цацаров свиква спешно заседание с главния секретар на МВР и директора на ГД Охранителна полиция-МВР днес. Те трябва да предприемат незабавни мерки за засилен контрол за опазване на обществения ред и охранителната дейност в страната.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

скорпион