16.02.2016 16:10

Венцислав Чолаков: Експортът на Булгартабак е 100% деклариран пред Агенция Митници

Видян 2870 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

“Твърденията, че Булгартабак се занимава с контрабанда са абсурдни и абсолютно неверни. Както посочихме в разпространената от нас декларация, ние стриктно спазваме законодателствата в България и в чужбина. Нашият експорт е 100% деклариран пред Агенция Митници и ние нямаме сделки с компании в Турция и ние не продаваме на този пазар. В същото време установихме че, за последните 2-3 години изданията от групата Икономедиа, които имат девиз – “Качествени медии за взискателни читатели” са публикували над 1 000 публикации за Булгартабак с негативен характер”. Това заяви в интервю изпълнителният директор на Булгартабак-Холдинг АД Венцислав Чолаков.

Той обясни, че на такива медийни атаки от Икономедиа са подложени и някои други български компании, като в същото време са доста толерантни към чуждия бизнес у нас.  “Оставям на вас да прецените “обективността” и “безпристрастността” на тези медии”, добави Чолаков.

Той отчете намаляването на контрабандата на тютюневи изделия през миналата година. „Резултатите, които бяха постигнати през 2015-а са впечатляващи. Доволни сме, че и ние допринесахме за това с нашата кампания Не купувай контрабанда. Делът на контрабандните цигари е най- нисък за последните 7 -8 години. Според проведените омнибус изследвания за ефектите от кампанията 86% от българите подкрепят провеждането й, а с 5 % е спаднала контрабандата на акцизни стоки в периода на провеждането на първата вълна на кампанията в началото на изминалата година“.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

НОИ

Отпускат над 13 милиона лева за увеличение на заплатите в НОИ

Над 13 милиона лева ще бъдат отпуснати за ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

риби

Вашата интуиция и съпричастност ще бъдат особено силни днес

Вашата интуиция и съпричастност ще бъдат особено