Свързани новини

10.02.2016 16:29

Свидетел на екзекуцията на наркобоса Иван Костов изпял и бияча на поморийския журналист

Видян 7618 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Стана ясно името на очевидеца на зверския побой, нанесен на поморийския журналист Стоян Тончев. Лицето се казва Недялко Гетов. Освен, че той дал информация на полицията, Гетов бил и свидетел на показаната екзекуция на Иван Попов-Костов.
Припомняме, че Костов бе един от големите наркобосове в Бургас и областта. Той беше убит през ноември м.г. За основни извършители на мократа поръчка бяха припознати тримата главорези – Казака, Бабата и именно свидетелят Недялко Гетов. В хода на разследването стана ясно, че Гетов е бил само очевидец.
Месеци по-късно той станал и свидетел на побоя над журналиста от Поморие Стоян Тончев. Гетов е посочил Мартин Душев като главния бияч на 31-годишния мъж. Това разкри близък на Мартин в съдебната зала вчера, минути след заседанието за определяне на мярката на Душев, предава 24 часа.



Гетов е криминално проявен. Според запознати през лятото между Недялко и Мартин е имало конфликт. Освен всичко двамата имали родствена връзка.
Гетов е бил привикан в полицията във връзка в побоя над кандидата за общински съветник и кмет на Поморие – журналистът Стоян Тончев. Пред полицаите Гетов заявил, че не е той , но предполага, че може да са Мартин и аверът му Веселин.
Прокуратурата поиска задържането под стража на Душев да бъде потвърдено, като посочи отново резултатите от ДНК-експертизата. Върху палка, намерена в колата на Мартин, е открит клетъчен материал както на притежателя, така и на Тончев.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

телец