Свързани новини

05.02.2016 15:31

Москов ще се отчита два пъти годишно за ваксините

Видян 2486 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

      Депутатите приеха министърът на здравеопазването да предоставя два пъти годишно текущ доклад за ваксините. След изказванията на БСП и ДПС виждам, че става въпрос за една политическа атака, заяви в парламентарната зала министър Москов.


Депутатите приеха това решение единодушно, като „за“ решението гласуваха 130 народни представители. Нардното събрание възложи на министъра на здравеопазването да внася този доклад в Комисията по здравеопазване през месеците януари и юли.


„Надявам се, че успях ясно и точно с документи да обясня качеството и сигурността на ваксините. Д-р Ковачка никога ваксината „Еувакс“ 2 няма превеждана листовка на български, защото нямаме намерение да я прилагаме. Наречете го фашизъм, както искате. От ваксината, с която с данъците на българите сме купили за българските деца, аз няма да отделям за други. Ако това е повод за вота ви на недоверие, включете го“, категоричен бе министърът.


 „Отделно по въпроса това кое колко струвало – разминаха се аргументите на вносителите. Аз като се подписвам под един документ заедно с други хора мисля едно и също“, посочи д-р Москов. „Наистина Турция като съседна държава ни помогна, а не помогна на други държави. Стойността на изнесената ваксина е не по-малко от 500 хил.лева“, добави той. По думите му, получаваме нещо, чиято стойност е над 3 млн. лв.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

рак