01.02.2016 15:48

Треньор по джудо в София блудствал с националки

Видян 1409 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Прокуратурата разследва 65-годишния треньор по джудо Симеон Ценев, който е обвинен от свои ученички в блудства и дори изнасилване.


Сигналите до правораздавателните органи са подадени от родителите на момичетата, които учат в Спортното училище в София, съобщи Нова телевизия. Ученичките са на 13 и 15 години. Една от тях е в националния отбор.


Момичетата твърдят, че блудствените действия са продължавали с месеци, а едно от тях казва, че е изнасилено. Ученичките са били изплашени и са се срамували да разкажат какво им се случва. Треньорът Симеон Ценев пък ги заплашвал, че ако разкажат на някого, ще бъдат изключени от училище. Извращенията са ставали зад стените на школата за шампиони по бойни спортове на ЦСКА в София.


Жертвите на Ценев го избрали за треньор, защото бил легенда в спортните среди, с опит над 30 години, някога е бил начело на националния отбор по джудо. Клубът му имал и договор с училището, в което учат момичетата.


Сексуалният тормоз започнал с бащински прегръдки и целувки и обещания за европейски и световни титли. Треньорът се интересувал в подробности от личния живот на жертвите си и така успявал да ги манипулира. Бил плътно до тези, които са на пансион и са далеч от родителите си, разказват ученичките.


След дълго мълчание едно от момичетата проговаря. Треньорът обаче отхвърля обвиненията. Той има съпруга и две дъщери. Момичетата вече са дали показания пред следствените органи. Води се разследване.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

козирог