28.01.2016 12:23

Дадохме 600 хил. на Гришо от джоба си

Видян 3617 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

    Родният данъкоплатец налива сериозни суми в топтенисиста Грирог Димитров и баща му Димитър Господинов, който е негов треньор. Данни от спортното министерство сочат, че двамата получили повече от половин милион лева.  Проверка установи, че парите досега, които е дала България на Григор и баща му са на стойност - 583 470 лева, съобщи Уикенд.
Напомняме, че Григор Димитров дори не си плаща данъците  у  нас. 19' разкри, че Димитров е "резидент" на Монако, което му гарантира 0% такси.


Той благоволи да изграе само един мач за националния ни отбор по тенис. Дори Екатерина Генова, шеф на дирекция БНТ Свят и региони, която преди защитаваше върло Гришо, сега коментира, че през май 2012 г. голямата мечта на Димитров е да играе на състезание на АТП в София, а когато имаме турнир, той е на 10 000 км. Както е известно, от 1 до 7 февруари т.г. в зала Арена Армеец ще се проведе този така дълоочакван турнир . И въпреки, че родната звезда няма поети ангажименти за този период, и въпреки предложената му солидна сума, той отказва да се включи. Да не говорим, че Григор не се присъедини и към националния ни отбор за мача с Унгария за Купа Дейвис миналата година. Това предизвика безброй негативни отзиви на родните спортисти, като дори спортният министър Красен Кралев критикува топтенисиста. В същото време, вместо да играе в помощ на родината си, Гришо си правеше снимки на скъп курорт и най-безпардонно ги пусна в социалните мрежи.
Излиза, че българските данъкоплатци си харчат парите за него, а Гришо не ги бръсне за нищо. Тук става дума за състезател, който е спечелил почти 6 милиона долара от наградни фондове. Това класира любимия на Никол Шерцингер сред най-добре финансираните български спортисти от първо ниво на олимпийска подготовка.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес ще ви се иска да сте особено красиви и привлекателни


Днес ще ви се иска да сте особено красиви и