Свързани новини

27.01.2016 10:19

ГЕРБ и РБ поискаха ВСС да се саморазпусне

Видян 1445 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Призоваваме Висшият съдебен съвет да се саморазпусне". Това каза председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов, по време на изявление вчера в сградата на Народното събрание заедно с представители на партиите от управляващото мнозинство, предаде БНР. По думите му, ВСС е изчерпал окончателно доверието, с което се ползвал в обществото. „Вместо това, членовете на Висшият съдебен съвет се занимават с конфликти по между си, правят се опити за решаване на корпоративни интереси”, посочи Цветанов.

Найден Зеленогорски заяви, че Реформаторският блок също настоява ВСС да се саморазпусне, но мотивите за това ще бъдат обявени по-късно.


"ВСС не произвежда очаквания продукт от цялото общество. Там се произвеждат само скандали и аз мисля, че съвсем логично и съвсем нормално, българският парламент, без да се опитва да се меси в независимостта на властите, да изрази становище, защото ние сме изпратени тук от хората и те очакват да се чуе и тяхното мнение през нас", заяви Зеленогорски.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.