26.01.2016 14:10

БСП: Правителството трябва да бъде свалено час по-скоро

Видян 1886 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   „Вотът на недоверие ще покаже коя е истинската опозиция и кои политически субекти само говорят опозиционно, а лесно подкрепят правителството”. Това заяви в ефира на БНТ народният представител от БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ Чавдар Георгиев. Той бе категоричен, че здравеопазването е в тежка криза, която се дължи на дясното управление и министър Москов. Като пример той даде и въпроса с ваксините. „Правят се низ от грешки, които целят едно - и здравеопазването да стане един пазар, до който да имат достъп само хората, които печелят пари, да се осигурят на едни болници приходи. Нехаем обаче за общото здраве на народа и дали хората имат достъп до медицински грижи”, обясни социалистът. По думите му това е дясното мислене и дясната политика в здравеопазването ще е обект на лявата критика.


По повод на пръстовите отпечатъци Чавдар Георгиев коментира, че то не трябва да се допуска. „Няма го никъде по света и е безобразие от гледна точка на национална и на личната сигурност. То ще лиши хора от реално ползване на медицински грижи – не всички са в състояние да отидат да си вземат лично лекарствата  или до болницата”, категоричен бе депутатът. Според него да се тормозят хората с пръстови отпечатъци е безобразие. Георгиев обясни, че до момента в малките населени места кметският наместник е събирал здравните книжки на няколко възрастни хора и е купувал техните лекарства, което няма да бъде възможно, ако се приеме предлаганата промяна.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

телец