Свързани новини

25.01.2016 10:51

Готин Пепи нарича журналистите „мръсници“ и „долна сган“

Видян 1934 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

    Здравният министър Петър Москов прескочи всички граници. Докато се оправдаваше за скандала с ваксините пред БНТ, той на няколко пъти нарече тези, които изнесоха на бял свят аферата му „мръсници“ и „долна сган“.  А това стори журналистката Валя Ахчиева от предаването Открито. Подобно поведение нито един европейски политик не си е позволявал.


 Москов размаха документа, от който стана ясно, че въпросните 100 000 ваксините са били предназначени за „бежанци“. Най-странното е, че той е създаден половин година  по-късно, след като въпросните медикаменти вече са влезли у нас и то на базата на подписано Споразумение за дарение между Турция и България. В него изрично се посочва, че ще са  за имунизационния  календар, т.е за деца. Ако все пак Москов е мислел да ги даде на „децата-бежанци“, то те у нас са едва 280. Прокуратурата би трябвало да провери, дали  във ведомството на Москов са писали на конвейер   документи постфактум, след като скандалът гръмна, предаде Фрог нюз. Още за лъжите му в утрешния брой на 19'.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.