Свързани новини

19.01.2016 12:58

2016 г. ще доведе още повече „бежанци” в Евросъюза

Видян 1766 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

           Шефът на най-авторитетния световен форум на политическите и икономическите лидери в Давос, който се отрива днес – Клаус Шваб, направи своята годишна прогноза за развитието на Европа. Според него през 2016 г. ЕС ще трябва да посрещне още повече „бежанци”, отколкото през 2015 г., когато те бяха над 1,1 млн. души. В свой анализ на думите му от Вашингтон веднага побързаха да обявят това за чудесни новини, тъй като притокът на мигранти щял да бъде полезен за икономиката на Европа.  Как точно? ОТ САЩ, които обещаха да приемат „цели” 1200 от нашите „бежанци”(по данни на Б. Борисов) засега не обясняват.



В същото време немската полиция арестува късно в понеделник при акции в Кьолн и Дюселдорф над  40 нелегални мигранти за търговия с дрога и джебчийство. Пред камерите на местните телевизии хората се оплакват, че особено в градския транспорт, а и на улицата вече не е безопасно да се ходи. В страна като Германия, която беше прочута със своя вътрешен ред, вече всеки трепери за портфейла и телефона си, защото през последните месеци жертвите на подобни кражби са хиляди.
Бунт в бежански лагер в Унгария заради отказа на дамския охранителен състав в него да обръща внимание на секс закачките на мигрантите разлюти маджарското общество. А в Швеция – втората най-засегната от нашественическата вълна държава в ЕС, не престават да се вълнуват от убийството, което извърши син на „бежанци” срещу свой съученик насред училище, защото искал гаджето на европейчето. 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

телец

Трябва да погледнете по-отвисоко на нещата

Трябва да погледнете по-отвисоко на нещата, за да не се