Свързани новини

19.01.2016 11:48

Борисов ще брани правителството до последно, но е "готов и на друго“

Видян 1267 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

    До последно ще браним правителството, но съм готов и на друго, заяви премиерът Бойко Борисов по време на десетата годишна среща на бизнеса с представители на кабинета. По този начин той коментира намерението на БСП и други опозиционни партии в парламента да внесат вот на недоверие срещу правителството на ГЕРБ, както и зачестилите в общественото пространство мнения за необходимост от предсрочни парламентарни избори.


     Трябва ли да захвърлим 3 млрд. лв. събрани пари от контрабанда и усвоени на 96% еврофондове, които тепърва ще водят до икономически растеж над заложения в бюджета попита министър-председателят. Трябва ли президентът да прави за трети път служебно правителство и отново да отиваме на избори, допълни той и предупреди, че този път трудно ще се състави правителство. Ще следват месеци на съставяне на правителство и провал, с ДПС няма да ме видите в управление, предрече Борисов.


     "С вота на недоверие искат да ни свалят, но утре те трябва да правят правителство, и ще дойдат да почукат на моята врата. И да почукат на моята врата, няма да им отвори никой, заяви премиерът", който допълни, че в ГЕРБ били много нервни от ситуацията.


    В типичния си стил той коментира, че много неща трябва да се променят, защото и на него не му харесвали, но "нека да погледнем какво беше преди 25 години - загледани само в негативните неща не виждаме колко се е променила държавата“. "Всеки, като вади нож, трябва да знае, че от нож се умира“, каза Борисов и допълни, че приема съвети и критики, но всяка нация си избира какво да прави.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

телец