Свързани новини

15.01.2016 12:27

Радан: Премиер отказах да бъда

Видян 1485 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"България е в дълбока политическа криза. Отказът от съдебна реформа ни върна на "кота нула". Затова и се развиха събитията от последните дни - отприщи се черната обществена енергия и мафията започна да си иска 100% държавата така, както е свикнала", коментира лидерът на ДСБ Радан Кънев в петък пред Нова телевизия.


Той отговори и на обвиненията на премиера Бойко Борисов, хвърлени пред ВСС, че промените в конституцията са били плод на усилията на Кънев да прави нов проект и да става президент.


"Чудеса направих, за да пазя добрия тон в политиката в България, и като участвах в управлението, и сега в опозиция. Искрено съм възмутен от това, което Бойко Борисов е казал", каза Кънев. Според него разкритието на председателя на Върховния касационен съд Лозан Панов за есемеса е вбесило Борисов.


"Една година отказах всички постове - от министър на правосъдието до премиер, само и само ГЕРБ да е на власт. Цялата година стисках език, мълчах за какви ли не безобразия. Какви ли не групости съм им гласувал, особено на министъра Горанов. Съюзът ГЕРБ-ДПС беше за Национална служба “Сигурност“ – да има преторианска гвардия на властта, която да слага и да отнема охраната на политици. Съюзът беше БНТ, КТБ, БНБ, беше Мая Манолова", избори Кънев


Според него България се е върнала в дъното на политическата криза от 2013 година след последните решения на Бойко Борисов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

козирог