Свързани новини

15.01.2016 09:45

Добре, че Веселина Кацарова пее, докато депутат от ГЕРБ псува от трибуната

Видян 1980 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

     Докато за първи път в историята на български парламент депутат от ГЕРБ изрече псувня от трибуната, Веселина Кацарова, насред залата с името България показа, че е прав Смирненски: "два свята - единият е излишен". И излишният не е светът на Кацарова. Понеже повечето хора, които псуват, не знаят коя е тя, искаме да уточним - Веселина Кацарова е мецосопран номер 1 в света през последните 10 години и е най-голямата оперна звезда на България след края на ерата на Райна, Гена и Синтова.


Елегантна в алената си рокля с толкова дълбоко деколте, тя започна покоряването на публиката с Кармен и завърши с Облаче ле бяло, което беше нейният втори бис. Започваше всяка ария като битка - по поза и изражение, точно така изглеждаше. Пееше не само с гласа си, а с цялото тяло и с всяка негова част. Усмихваше се и се просълзяваше на сцената. Преди бисовете, благодари първо на публиката, а после на своята преподавателка, която присъстваше в залата. Седеше там, където, ако случайно са на концерт, сядат правителствените представители. За разлика от предишната гала в зала България - на изгряващата звезда Соня Йончева, която има много път да извърви до класата на Кацарова. Тогава когато на онова място на балкона беше вицепремиерът Бъчварова, дето говори за себе си в трето лице, бяха и други властници, както и цялата разградска фолклорна група, позната още като Кръга Капитал.


Е, този път концертът не беше светска проява. Беше за ценители. За хора, които живеят с надеждата, че Веселина Кацарова и малкото останали българи като нея - красиви, талантливи, осъществени и не спиращи да се борят, щом ги има, значи ще се намери спасение дори за нас.


автор: Борис Ангелов



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

риби