Свързани новини

11.01.2016 09:34

Немските власти прикриват цял месец 4-a „бежанци“ изнасилили две момичета

Видян 1782 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Нови шокиращи истории за сексуални посегателства срещу млади момичета и жени в Германия излизат наяве. Четирима „бежанци“ мъж са били арестувани в германския град Вайл ам Рейн, намиращ се в близост до границата с Швейцария, заради изнасилване на две момичета, пише Експрес.


Едно 14-годишно и едно 15-годишно момиче са били държани насилствено в продължение на няколко часа в дома на 21-годишен мъж в село до града. През този период от време двете са били изнасилени групово от четирима нелегални. Зверството е било извършено на 6-и декември, почти месец преди масовите посегателства върху жени в Кьолн. Защо е бил премълчан от властите случая, остава загадка. В същото време стана ясно, че броят на подадените оплаквания от жени в Кьолн е стигнал 370, като 40% от тях са били за сексуални посегателства. Паралелно с това напрежението в страната нараства. Водни оръдия и сълзотворен газ са били използвани от полицията в Кьолн за разпръсването на над  30 000 души привърженици на крайнодясното движение Пегида, събрали се да протестират срещу имиграционната политика на Германия след множеството атаки и посегателства срещу жени на Нова година. Протестиращите са настоявали границите на Германия да бъдат незабавно затворени за нахлуващите “бежанци”. От своя страна DW излезе със   статия със заглавие "Кьолн - началото на края на Меркел”. “След масовите изстъпления на нелегални и безславния провал на полицията стана абсолютно невъзможно да се постигне някакво разумно споразумение за разпределяне на нелегалните в държавите от ЕС. Ангела Меркел ще трябва да се прости с мечтата си за трайно решение на проблема. Нейният край като канцлер е предизвестен”, пише още в материала на DW.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

дева

Служебната работа ще бъде толкова много

Служебната работа ще е толкова много, че няма да имате