Свързани новини

10.01.2016 15:01

Минахме рекорда по поръчкови убийства

Видян 3271 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Три поръчкови убийства за 3 седмици – България счупи собствения си рекорд като значително надмина „постижението” от 2002-2005 г., когато имаше по едно покушение на месец. Убийството на бизнесмена Александър Антов – собственик на едно от най-големите текстилни предприятия в България (бившия завод 8 март в София) и на верига от магазини, дори само по себе си е достатъчен повод вътрешният министър Румяна Бъчварова да си подаде оставката, вместо да се покрива. И не, защото това е човекът, който облича президента Плевнелиев, премиера Борисов и лидера на ГЕРБ в парламента Цветанов, както и шефовете на всички специални служби у нас през последните десет години. А заради поредните лъжи на МВР, което се опита да пусне първо версията за самоубийство. Самоубийство с два куршума в главата без оръжие и гилзи на местопрестъплението?! В случая се налага да припомним малоумните версии на МВР и по невижданата и неразкрита досега като причина катастрофа на 42 коли на магистралата, както и около застрелването на афганец на наша негранична територия. 19’ не е забравил за тези случаи и ще продължи да припомня, че нямаме читава официална версия по тях, още по-малко пък – наказани за 4 загубени човешки живота!

Убийството на Антов дойде само ден след това на Веселин Стоименов – хотелиер, също в София. И 3 седмици след покушението в морската столица Варна над неговия колега Тинко Георгиев. Нито един от тримата не е мутра, каквито разстрелваха по време на веригата от ежемесечни убийства през 2003-2005 г., започнала със самоковеца и Илия Павлов, преминала през Фатик, Стоил Славов, Руснака, през други видни силоваци и достигнала до атентата срещу Георги Илиев. Напомняме, че МВР не е успяла да разкрие нито едно от тези убийства, като само за последното от изброените има някаква следа.

Да припомняме ли, че девет дни по-рано имахме стрелба при офиса на Алексей Петров, а още 40 дни по-рано самият той беше атакуван с гранатомет в София посред бял ден.

Понеже почти ежедневно вече сме свидетели също на банкови и други крупни обири – последният, който се прочу беше над Булбанк в Люлин, където за 29 секунди задигнаха 170 000 лв. от банката с краден джип на сина на евродепутатка от ДПС, 19’ дочу и още една интересна информация. Не се е чуло за по-мащабен по размах грабеж в Люлин – не е ясно дали МВР или медиите го крият, който се е разиграл преди броени седмици.

Няма какво повече да се приказва – ако не си тръгне министърът, поне някой от висшите служители в МВР е редно да прояви достойнство и да си отиде сам. А ведомството да се хване в ръце и да започне да работи. Вместо само да събира дарения – най-голямото от Държавния департамент на САЩ, и да обявява многомилионни поръчки за закупуване на нови автомобили. 




Етикети
, , , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

близнаци

Днес може да се чувствате раздвоени между различни интереси и задачи

Днес може да се чувствате раздвоени между различни