Свързани новини

05.01.2016 10:49

Мъжът в Пловдив убил семейството си с нерегистрирано оръжие

Видян 1230 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

    Нерегистриран стар армейски пистолет „Валтер П38” е оръжието, с което шофьорът Благой Сапунджиев уби вчера жена си и детето си в дома им в Пловдив и след това отне собствения си живот. Това стана ясно от думите на старши комисар Христо Разсолков, шеф на полицията в Пловдив, съобщава бТВ.


   Разсолков заяви, че на този етап няма доказателства в подкрепа на версията, че дългове стоят в основата на трагедията. „Няма установени задължения към банкови институции и физически лица”, подчерта той. „Няма данни да е имало битови скандали, няма данни за употреба на алкохол или наркотични вещества”, добави той.


Младото семейство било разделено от известно време, като мъжът живеел при родителите си и често посещавал жена си и детето си.


„Понякога ревността е много лош съветник на човека, може да го накара да е ужасно жесток в своите действия”, коментира психиатърът д-р Веселин Герев. По думите му побъркването от ревност може да дойде след една-единствена искра.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.