Свързани новини

30.12.2015 09:29

Нумерологията за 2016г.

Видян 7977 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   Деветката е последната година от нумерологичния цикъл. Може би това е за добро, тъй като през 2008 г. Европа и България попаднаха във финансова и икономическа криза след цикъла на възход, започнал през 1999 г. и измерван в сериозен икономически ръст. Деветката е време на сътресения – през миналата година 9 - 2007 г. кризата избухна в Америка, за да зарази светя. Тя носи завършване на проекти и процеси, но също така на духовно извисяване. Не е добра за ново начало нито в бизнеса, нито в любовта. Макар за някои да носи слава и пари. Най-трудна е за онези, които са родени под знака на Деветката. Личната година на всеки се смята лесно. Защото всяко число, събрано с 9, в нумерологията дава себе си. Тоест, всеки ще бъде в лична година като своя номер. Ако например сте родени на 1 януари, събирате 1 от деня и 1 от месеца и получавате своето лично число 2, а през 2016 г. – и своята лична година 2. Ако пък сте родени на 22 май например, събирате 2+2+5=9.

Хората, които са родени под знака на единицата като Бойко Борисов (13 юни), Лили Иванова (23 април), Слави Трифонов (18 октомври) са под знака на своето число 1. То означава лидерство, но също, че „тежка е царската корона”. Тези хора започват нов 9-годишен цикъл в живота си. И са единствените, за които е възможно да поставят начала в годината Деветка. За тези хора трудните месеци ще бъдат януари, но особено март и декември, август, а също -  сигурно в по-малка степен - юни и октомври. Април и май, както и юли са добри за тях.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

скорпион