Свързани новини

29.12.2015 09:58

Маймуната, Драконът, Плъхът и Бикът са фаворитите на 2016 г.

Видян 5076 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   Има нещо изключително през 2016 г. тя хем е Година на маймуната, хем е Година деветка по нумерология, а маймуната е 9-ият знак в китайския хороскоп и 9 е нейното любимо число. 9 е числото на емоционалните сътресения за всички и на слава и пари за някои. Но за нумерологията ще говорим утре, а днес се посвещаваме на китайския зодиак.


Маймуната е една от най-интересните китайски зодии. Който познава хората родени през 1944, 1956, 1968, 1980, 1992 г. знае най-добре. На мнозина тя изглежда непостоянна, но това, което трябва да се знае за нея е, че винаги успява да изненадва и в крайна сметка – да се налага.


Въпреки че китайската нова година е едва на 8 февруари – рождения ден на Христо Стоичков, добре е и календарната да започнем, облечени в червено, защото 2016 г. е на Огнената маймуна. Около нас или върху нас е добре да има метал. Маймуната обича златото в буквален и преносен смисъл. Бяло, синьо и лилаво също са й любими. Обича да се забавлява и цени най-много лятото. Може би, защото тогава се възцарява адекватния на нея знак от еврозодиака – Лъв.


Тъй като е на маймуната и значи е непредсказуема, 2016 г. ще бъде изпълнена с емоции, със страсти и предизвикателства и единственото оръжие, за да се справи човек с всичко, независимо под кой китайски знак от хороскопа е роден, е чувството за хумор. То е едно от най-характерните черти на маймуната, при която то е доразвито до ирония. Всички трябва да внимаваме, тъй като годината е огнена, а това винаги крие опасност от изпепеляване на нещата, с които се захващаме. Сред облагодеталствените от годината на маймуната ще бъдат хората на изкуството, които тя закриля. Търсещите своята половинка и планиращите брак вероятно също ще бъдат под щастлива звезда, ако не прекаляват с откровенията и излишните караници. Защото маймуната е своенравна и ускорява без друго внезапните раздели. Но понеже е цар на изненадите, ситуацията ще бъде всяко зло за добро –



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Завръщането на Петя Пеева

ЗаПлетени истории: Завръщането на Петя Пеева

Плетените дрехи са хит в световните ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!