Свързани новини

17.11.2015 17:05

Застреляният Иван Костов изненадващо погребан в деня след екзекуцията

Видян 5346 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

33-годишният бургаски наркобос Иван Попов-Костов, който бе разстрелян в неделя вечер в Поморие, изненадващо е погребан още в понеделник, предава 24 часа. Това прави по-малко от ден след показната екзекуция, обяснява сайтът. Трупът на Костов е бил предаден на близките му веднага след аутопсията, тъй като разследващите са преценили, че са снети всички необходими данни за изготвяне на съдебно-медицинската експертиза.



Така убитият с 9 куршума от упор Иван Костов бил откаран за поклонение много по-бързо, отколкото лицата, жертви на сходни случаи. По данни Попов е изпратен от тесен кръг приятели и роднини в 15 ч., в същия час, в който прокуратурата и полицията събраха на брифинг медиите, за да обявят, че покушението е разкрито, а извършителят и съучастниците му са хванати.
Както стана ясно, килърът е 34-годишният Димитър Димитров-Бабата.
Убиецът на наркобоса бе спипан светкавично - за по-малко от 6 ч. Очаква се днес да му бъде поискана постоянна мярка за неотклонение задържане под стража. Разследващите обясняват, че Митко Бабата не е с дебело крими досие – бил хващан за дребни нарушения. Вероятно защитата му да представи медицинско за здравословното му състояние, тъй като Димитров е с трансплантиран бъбрек и освен това е на хемодиализа. Ако болестта му не позволи строги наказания, то със сигурност Бабата може и да отърве затвора.
Причините за показната екзекуция все още се изясняват. Според най-тиражираната версия става дума за отмъщение и разчистване на пътя за други играчи на наркопазара в Бургас и областта.






Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

дева