16.11.2015 16:39

Димитър Димитров е гръмнал наркобоса Иван Попов

Видян 3681 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Екзекуторът на наркодилъра Иван Попов, по прякор Костов, се казва Димитър Димитров, предаде 24 часа. Както е известно в неделя вечерта показното убийство на 33-годишния Костов разтърси Поморие. Мъжът бе гръмнат пред местно заведение. Нападнали са го трима мъже - Стойчо Казаков, Митко Бабата и Димитър Димитров, които също са от наркоконтингента в Бургас. Те са спипани от ченгетата малко след полунощ вчера. Директният екзекутор на Костов е Димитров. Жертвата е застреляна с 9 куршума от упор, а използваното огнестрелно оръжие е едно. То се  издирва все още, съобщи на брифинг ръководителят на Апелативна прокуратура Любомир Петров. Стана ясно, че Димитров бил със сериозен здравословен проблем и не се знае дали може да се лекува в условията на ареста.


Иван Попов-Костов се прочу с опитите си да оглави бизнеса с наркотици по Черноморието след ареста на Димитър Желязков – Митьо Очите, твърди Флагман. Първоначално гравитирал около несебърския бос, ръководейки наказателна бригада срещу провинили се дилъри. Групата на Костов прибягвала до отвличания, принуда и унищожаване на коли, нападения, отличаващи се с дързост и цинизъм. През 2007 г. Попов е осъден за ръководене на организирана престъпна групировка, разпространяваща наркотици и получава 3 г. ефективно. Костов е сочен и за член на прочулата се из цялата страна Банда на кирките. Костов е задържан за последно преди 20 дни, а след това е пуснат. Източници твърдят, че по време на ареста, той е издал много дилъри и главатари на наркоогранизации, и това може да е причина за екзекуцията му.


Другата тиражирана версия е, че тримата нападатели на Костов са били малтретирани от бандата му и затова са решили да издебнат удобен момент, в който да се разплатят с него.


„Костов трябваше да предвиди, че не може да продължава до безкрайност да изнудва нашите дилъри. Тримата имаха сериозно спречкване с него и го бяха предупредили повече да не идва в Поморие”, казва анонимен източник пред Флагман.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес ще ви се иска да сте особено красиви и привлекателни


Днес ще ви се иска да сте особено красиви и