Свързани новини

12.11.2015 17:19

Милена Нейова: Г-жо Бъчварова, некомпетентна ли сте или лъжете?

Видян 2010 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

  Милена Нейова - журналист и внучка на пребитата до смърт 94-годишна Емилия Бузова изказа недоволството си спрямо отношението на вътрешния министър Бъчварова за случая.


''От обясненията й става ясно, че тя или не е добре информирана, или не е пожелала, или откровено лъже.'', казва пред Гласове Милена Нейова.


Както е известно, старицата бе нападната в дома си във Видин по сред бял ден в средата на октомври, а преди дни издъхна от тежки травми. Случаят за малко да бъде определен като обир, ако не се бе намесила внучката й Милена Нейова. Заради нея разследването тръгна наново и ченгетата образуваха производство за убийство. Освен това - извършителят е бил държан по-малко от 24 ч., въпреки, че е криминално проявен. По думите на Румяна Бъчварова в ефир, той е държан 72ч., обясни Нейова.


'' Не знам как да го кажа по-ясно - това е убийство, извършено по жесток начин. Ако Бъчварова смята, че нейните подопечни си вършат добре работата, както я свършиха в този случай, горко ни.'', казва Милена Нейова.


Стана ясно, че главният разследващ полицай Теодор Тошев си е направил самоотвод, защото не може да се справи със случая. ''Логично е тогава да си направи самоотвод и министър Бъчварова'', коментира потърпевшата.


''Абсурд, който говори или за некадърност, или за нехайство. Не остана човек, който да не е запознат с този конкретен случай и е срамота министърът на МВР да говори такива глупости. Лъжат ли я, тя ли лъже? Изказването й ме смая. Говори за добре свършена работа и разказва история, която не е вярна. Това е или некомпетентност, или лъжа. Друго обяснение просто няма!", изказа недоволството си Нейова пред Гласове.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

рак

Днес ще е малко по-нервен ден от вчера

Днес ще е малко по-нервен ден от вчера, но пък ще