09.11.2015 11:00

14 души пострадаха при трамвайната катастрофа в София

Видян 1018 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Два трамвая се удариха на кръстовището на булевардите Христо Ботев и Сливница вчера сутринта. 14 души пострадаха и 9 от тях – 5 жени и 4-а мъже бяха откарани в Пирогов. Те са на възраст между 29 и 67 години. Останалите пострадали са настанени във Военна болница и ИСУЛ. В трамвая е имало възрастни хора, както и жена в напреднала бременност. Тя е настанена в Майчин дом с дълбока порезна рана на бедрото и охлузвания. Коремът ѝ също е ударен, но бебето е добре.

Инцидентът стана около 9:45 часа на място с наклон. Задната мотриса, не е могла да спре и се е врязала в предната, обслужваща линия 7. Ватманката на втория трамвай, водачка с голям опит, се оказа заклещена сред железата. „Нещата клонят към неспазване на дистанция и несъобразена скорост при спиране“, коментира шефът на КАТ Тенчо Тенев. По думите му водачката не е пуснала пясък и машината се е плъзнала в спрелия на спирката трамвай. По-късно от ръководството на електротранспорта излязоха с категорична позиция, че ватманката е единствената виновна за случилото се, тъй като всяка сутрин тече инструктаж за хлъзгавия път. Тя ще бъде уволнена.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

близнаци

Добър момент да откриете нужната ви информация

Добър момент да откриете нужната ви информация. Ще