03.11.2015 16:28

Пуснаха срещу 5 бона ексдепутат, убил приятел

Видян 964 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Софийският апелативен съд пусна на свобода срещу 5000 лева бившия народен представител и шеф на научния фонд към МОН Николай Христов, предава 24 часа. Припомняме че, депутатът  е обвинен за убийството на свой приятел по време на пиянски запой в столичния квартал Лозенец.


Според апелативните магистрати обоснованото предположение, че Христов е застрелял Красимир Илиев не е отпаднало. Въпреки това бившият народен представител бе пуснат на свобода, тъй като съдиите прецениха, че няма опасност той да се укрие. Доводите - Николай Христов имал постоянен адрес, не е обществено опасен и надали ще извърши друго престъпление.


Стана ясно, че ексдепутатът стоял в ареста 3 месеца и половина, като според адвокатите му Ина Лулчева и Атанас Атанасов през последните два, разследването не е работило.


Защитниците са поискали разпит пред съдия на свидетел - жената, която е била по това време в апартамента на Христов. Желанието им били отхвърлено, понеже лицето било разпитвано многократно. По делото са назначени множество експертизи. Мотивът за престъплението все още не е изяснен.


Николай Христов и жертвата му били приятели от 30 години и не са се карали никога. По данни обаче, те често заедно пиянствали до безпаметност.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

 Алиса в страната на чудесата

Алиса в страната на чудесата се завръща

Колибри предлага на читателите ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

рак