Свързани новини

03.11.2015 11:17

Синдикалистите в МВР не се разбраха с Горанов

Видян 1655 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Близо час и половина продължи срещата между представителите на синдикални организации към МВР с финансовия министър Владислав Горанов. През цялото време полицаи чакаха своите колеги да излязат от министерството и да чуят какво се е решило.

"За момента нямаме съвпадение по позициите", заяви Галентин Грозев лидер на Синдикален алианс "Сигурност". "Ние смятаме, че за момента нямаме никакво основание да се отказваме от нашите искания", заяви Грозев и подчерта, че така внесените предложения в законопроекта за държавния бюджет трябва да отпаднат незабавно.


  Според него се очаква следваща среща, на която да разговарят, тъй като били помолени за разбиране за създалата се много тежка ситуация във връзка с множеството молби за напускане, което са подадени тези дни.


 Горанов и вътрешният Румяна Бъчварова не са аргументирали пред полицаите новите текстове, според които при пенсиониране служителите на МВР няма да получават по 20 заплати, а по-малко.


"Ние продължаваме нашата инициатива. За момента в сряда от 18 ч. имаме подадени уведомления за протести в София, Плевен, Враца, Елхово, Варна и Добрич. Ще продължим и в четвъртък, петък, събота, неделя – всеки ден и ще подкрепим всички колеги в техните инициативи", добави Грозев.


Според него в протестите ще се включат всички, които не са на работа, което означава около 20 000 души. "Отделно са симпатизантите, други наши поддръжници. Служители от затворите очакваме, доколкото имаме информация и от армията ще подкрепят нашите протести", заяви синдикалният лидер.
 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

дева

Денят е подходящ да обърнете внимание към детайлите във вашата работа

Денят е подходящ да обърнете внимание към детайлите