26.10.2015 16:35

Волен Сидеров отново вилня в НАТФИЗ

Видян 6314 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Лидерът на Атака Волен Сидеров и негови сподвижници нахлуха в НАТФИЗ в изборната нощ. Причината по думите на Сидеров е, че "лице от театралната академия е посегнало на негов съпартиец" и той е отишъл да му потърси сметка.  Националистите влезли във ВУЗ-а по време на късните репетиции, а в отговор студентите го помолили да напусне. Това не се случило и се стигнало до ескалация на напрежението.
Не след дълго на място се появи и министърът на вътрешните работи Румяна Бъчварова със 120 полицаи. Така разбунената маса от студенти и атакистите бяха изтласкани на ул. Раковски. ''Аз съм последният човек, който може да е отговорен за поведението на Волен Сидеров“, коментира Бъчварова в неделя.
Ченгетата едва удържаха разгневената тълпа, наобиколила националистите. Мъж успя да удари Сидеров по лицето. Малко след това лидерът на Атака и някои от хората му бяха закарани в 1-о РПУ с цел да бъдат опазени от недоволните. В ареста попадна и нападателят на депутата, който се оказа Камен Попов, президент на бушидо федерацията, хотелиер и собственик на спортен клуб. Бизнесменът е разпитан 2 пъти.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Днес ще почувствате самоувереност

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Днес ще почувствате самоувереност, която ще ви помогне