26.10.2015 09:45

ЦИК: Няма смъртен случай в Арена Армеец

Видян 1304 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Пет жени, чакали тази нощ в зала „Арена Армеец”, където се предават протоколите от местните избори в столицата, са приети в Спешно отделение на УМБАЛ „Св. Анна”-София, съобщи Фокус, позовавайки се на информация от болницата. По-рано тази сутрин Нова телевизия съобщи, че член на секционна избирателна комисия е припаднала в „Арена Армеец”. Жената е била прегледана от пристигналия на място медицински екип и няма опасност за живота й. Не се е стигнало до трагичен инцидент, каза говорителят на ЦИК Цветлозар Томов.


Според информацията на Фокус за петте жени, приети в болница, това са: 72-годишна жена след колапс, която впоследствие е отказала хоспитализация; 60-годишна жена след колапс, която също е отказала хоспитализация; 20-годишна жена с пелвиопперитонит, отказала да бъде настанена в болница; 31-годишна бременна жена и 56-годишна жена със стенокардия, която е хоспитализирана в Клиниката по кардиология на УМБАЛ „Св. Анна”-София.


Дълги опашки се извиха тази нощ пред сградата на Общинската избирателна комисия в София. Боян Цветанов е първият, който е влязъл в сградата на ОИК, четири часа по-късно е и първият, който успява да си тръгне.


Не ни пуснаха в продължение на един час, защото нямаше организация. Вътре беше батак. Нямаше номера дълго време. Стояхме на входа един час и 20 минути преди да излязат номерата и да влезем вътре, разказа Боян Цветанов, председател на 128-а подвижна избирателна секция в район ”Младост”, пред БНР.


Когато влязохме, пак трябваше да чакаме, защото системата не беше в ред, добави той. Извозването на чувалите с бюлетини продължи до късно през нощта, хората традиционно бързаха да получат номер, с който да бъдат извикани в залата и да предадат протоколите си. Въпреки осигурения им превоз и храна и вода, много от тях така и не успяха да се приберат по домовете си навреме заради организационни неуредици. Най-късно в ОИК пристигнаха хората, които са се забавили в училищата заради проблеми с принтерите или загубени протоколи, а хората от СИК в 120-о училище в София пък останаха заключени до един часа през нощта заради технически проблем с копирните машини.


 


 


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

водолей

Днес може да изпитате повече свобода да изразявате своите идеи и мисли

Днес може да изпитате повече свобода да изразявате